Punem oasele la fiert, adugam zarzavatul taiat marunt. Cand carnea de pe oase si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, adaugam zeama de varza, potrivim de sare, piper, stingem focul. Se drege ciorba cu cele 2 galbenuse de ou, apoi presaram deasupra leusteanul tocat marunt(iarna de la congelator). Ciorba se mananca cu mamamliga.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii