Punem oasele la fiert, adugam zarzavatul taiat marunt. Cand carnea de pe oase si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, adaugam zeama de varza, potrivim de sare, piper, stingem focul. Se drege ciorba cu cele 2 galbenuse de ou, apoi presaram deasupra leusteanul tocat marunt(iarna de la congelator). Ciorba se mananca cu mamamliga.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii