autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA PE OASE DE PORC

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg de oase de porc, 3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 radacina telina, 1 radacina pastarnac, orez, leustan, 2 oua, 1 l zeama de varza acra(moare de varza), sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem oasele la fiert, adugam zarzavatul taiat marunt. Cand carnea de pe oase si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugam orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, adaugam zeama de varza, potrivim de sare, piper, stingem focul. Se drege ciorba cu cele 2 galbenuse de ou, apoi presaram deasupra leusteanul tocat marunt(iarna de la congelator). Ciorba se mananca cu mamamliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA PE OASE DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza

Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza

Se spala carnea ,se pune intr-o oala ,se acopera cu apa ,se sareaza si se da la foc. Cand incepe

8 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Oasele bine spalate ,se pun la fiert in cca 4 l de apa rece in care am pus un praf de sare si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    Delicioasa!!!!!!!!!!

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 08 septembrie 2009

    Medi, e o idee, eo reteta in plus in cartea de retete. Sa traiesti ,,La multi ani,, de sf.Maria,,

  • Fara foto

    burdulea maria elana , 08 septembrie 2009

    Flori de piatra-multumesc pt aprecieri, iti multumesc sincer pt urari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Foarte buna aceasta ciorba, deja ii simt mirosul.Felicitari si La multi ani de Sf. Maria!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

      Eu acresc aceasta ciorba cu zeama de varza iarna si este un deliciu si in loc de orez folosesc cartofi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de oase de porc
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • orez
  • leustan
  • 2 oua
  • 1 l zeama de varza acra(moare de varza)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne