autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba pescareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
peste, bulion, morcovi si pastarnac radacina, ceapa,, telina, leustean, patrunjel, otet, rosii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se adauga otetul si bulionul. Dupa cateva minute se adauga si pestele.
Cand da in fiert , se adauga rosiile si verdeata, dupa care se lasa ca clocoteasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba pescareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga

5 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna

6 voturi    8 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Este o ciorba delicioasa mai ales daca o servesti si cu ardei iute.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Este o ciorba delicioasa mai ales daca o servesti si cu ardei iute.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA DE ROSII