autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba pescarilor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
peste, bulion, morcovi si pastarnac radacina, ceapa,, telina, leustean, patrunjel, otet, rosii, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se adauga otetul si bulionul. Dupa cateva minute se adauga si pestele.
Cand da in fiert , se adauga rosiile si verdeata, dupa care se lasa ca clocoteasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba pescarilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de chimen

Supa de chimen

Asta e o supa racoritoare,specific ardeleneasca cred. O facea mama cand eram mica si-mi placea grozav,aroma

6 voturi    5 comentarii
20 min
Supe de legume
Ajo Blanco

Ajo Blanco

Ajo blanco, tradus prin ,,usturoi alb", o supă rece, răcoroasă, pe bază de lapte de migdale,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cu un ardei iute linga...e minunata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu orez si legume pasate