Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
peste, bulion, morcovi si pastarnac radacina, ceapa,, telina, leustean, patrunjel, otet, rosii, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se adauga otetul si bulionul. Dupa cateva minute se adauga si pestele.
Cand da in fiert , se adauga rosiile si verdeata, dupa care se lasa ca clocoteasca putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba pescarilor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Sidy