Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr.
Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.
Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si paseaza legumele fierte cu blenderul si se adauga in sosul pregatit anterior. In supa in care a fiert pieptul de pui si legumele se adauga sosul impreuna cu pieptul.
Se fierb in continuare 5 minute, iar la sfarsit se drege cu sare, piper si otet in cantitati suficiente. ( Ciorba trebuie sa fie suficient de acra).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii