Morcovii se taie pe lungime in 2.
Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.
Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.
Se fierb cca.40-50 min (pana cand carnea de pui e fiarta).
Dupa fierbere se scot din oala bucatile de piept si legumele. Se taie in bucati mici DOAR pieptul si buc. de morcov.
Separat se amesteca galbenusurile cu smantana si faina. In acest amestec se adauga putina zeama fiebinte, dupa care intreaga compozitie se adauga in restul de zema din oala.
Se adauga apoi si bucatile din pieptul de pui si morcov.
Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se mai lasa la fiert cca. 20-30 min.
Cand se serveste se adauga, la fiecare, usturoi (mujdei) si otet, dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii