Morcovii se taie pe lungime in 2.
Cartofii se taie in 2, la fel si cepele.
Se pun la fiert, legumele curatate si taiate (ca in descrierea de mai sus) impreuna cu bucatile de piept de pui si foile de dafin, intr-o oala mare de ciorba.
Se fierb cca.40-50 min (pana cand carnea de pui e fiarta).
Dupa fierbere se scot din oala bucatile de piept si legumele. Se taie in bucati mici DOAR pieptul si buc. de morcov.
Separat se amesteca galbenusurile cu smantana si faina. In acest amestec se adauga putina zeama fiebinte, dupa care intreaga compozitie se adauga in restul de zema din oala.
Se adauga apoi si bucatile din pieptul de pui si morcov.
Se adauga sare si piper, dupa gust.
Se mai lasa la fiert cca. 20-30 min.
Cand se serveste se adauga, la fiecare, usturoi (mujdei) si otet, dupa gust.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii