Ingrediente
(pentru o oala de 5L), 1-2 piepti de pui dezosati, 2 morcovi, doua cepe, o radacina de patrunjel, o telina potrivita, 200 gr smantana cu minim 20% grasime, 3 galbenusuri, 4 catei de usturoi pisati, o legatura de patrunjel verde tocat marunt sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
47 voturi
Mod de preparare
2. Scoatem pieptul si legumele din zeama in care au fiert. Pieptul il taiem fasii subtiri, apoi il adaugam inapoi in oala iar legumele le pasam sau le dam pe razatoarea mica, cu exceptia cepei pe care o aruncam, si le punem si pe ele in oala. Dam din nou in clocot cateva minute si condimetam cu sare dupa gust.
3. Smantana o batem bine cu galbenusurile, adaugand un polonic de supa racorita. Oprim focul, lasam ciorba sa se racoresca 2-3 minute si apoi adaugam amestecul de smantana cu galbenusuri. Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.
4. Servim dreasa cu otet sau lamaie si smantana amestecata cu usturoi pisat.
VIORICA (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2014
merge si la ciorba de dovlecei
VIORICA (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2014
merge si doar cu dovlecei
Lucia Gheorghe , 12 septembrie 2014
ff,buna aceasta supa
rodica , 12 septembrie 2014
cu peste sau ciuperci nu mai e ciorba radauteana
angi , 14 iulie 2014
Cu orice fel de peste dulce.....
Toncean Sidonia , 12 iulie 2014
Atena Pop - am facut-o si eu si cu ciuperci si tare gustoasa este !
Toncean Sidonia , 12 iulie 2014
Serios ? Nu am incercat pina acum asa ceva....
Atena Pop , 23 iunie 2014
Eu o fac cu ciuperci pleurotus si e minunata.
Nistor Nicolae , 13 iunie 2014
Cu tarhon sau leustean este o adevarata minune
Onut Lideriu , 12 iunie 2014
Cu ce fel de peste !!??
Paga Otilia (Bucatar) , 08 martie 2014
reteta zilei
Laryssa_Manole Piciu (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014
astazi am facuto , foarte buna
lenuta ropoteanu , 03 decembrie 2013
super buna
Ediona Claudia , 23 octombrie 2013
ff,buna aceasta supa
MARIA , 23 septembrie 2013
FOARTE BUNA .O FAC MEREU.
Maria Olariu , 12 septembrie 2013
delicioasa
Angi Magzma , 11 septembrie 2013
Este mai bun cu peste in loc de pui....mmm este extraordinar de bun....pofta buna !
Teodora Botezatu , 09 septembrie 2013
se pune si gogosari in otet, taiati marunt......
Monica Cotofana , 09 septembrie 2013
Eu pun si tarhon, pentru aroma.
Oana Laura Alexandru , 03 iulie 2013
super bunaaaaaaaaa!
Oprea Marius , 02 iulie 2013
buna rauuuuuu
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Multumesc frumos!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
Tare bine mai arata...
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013
Multam Maria!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013
Ce ciorbica delicioasa!