autor:

Licuta Marin

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Licuta Marin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2013

Ingrediente
(pentru o oala de 5L), 1-2 piepti de pui dezosati, 2 morcovi, doua cepe, o radacina de patrunjel, o telina potrivita, 200 gr smantana cu minim 20% grasime, 3 galbenusuri, 4 catei de usturoi pisati, o legatura de patrunjel verde tocat marunt sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

46 voturi

Mod de preparare

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele taiate in bucati mari. Condimentam cu putina sare si lasam la fiert pana se inmoaie bine.
2. Scoatem pieptul si legumele din zeama in care au fiert. Pieptul il taiem fasii subtiri, apoi il adaugam inapoi in oala iar legumele le pasam sau le dam pe razatoarea mica, cu exceptia cepei pe care o aruncam, si le punem si pe ele in oala. Dam din nou in clocot cateva minute si condimetam cu sare dupa gust.
3. Smantana o batem bine cu galbenusurile, adaugand un polonic de supa racorita. Oprim focul, lasam ciorba sa se racoresca 2-3 minute si apoi adaugam amestecul de smantana cu galbenusuri. Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.
4. Servim dreasa cu otet sau lamaie si smantana amestecata cu usturoi pisat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 28 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anamaria Maria , 30 ianuarie 2016

    Acum ıncerc pentru prima data sa fac , dar am mıncar ın Romınia miea facut cumnata mea.

  • Fara foto

    Liliana Nica , 22 noiembrie 2015

    Am incercat-o si eu si a iesit minunata!

  • Fara foto

    Iuliana Balasa , 18 martie 2015

    As fi in stare numai asa ceva sa mananc ! Este delicioasa ! Eu ii pun si leustean !

    • Fara foto

      VIORICA (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2014

      merge si la ciorba de dovlecei

    • Fara foto

      VIORICA (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2014

      merge si doar cu dovlecei

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 12 septembrie 2014

      ff,buna aceasta supa

    • Fara foto

      rodica , 12 septembrie 2014

      cu peste sau ciuperci nu mai e ciorba radauteana

    • Fara foto

      angi , 14 iulie 2014

      Cu orice fel de peste dulce.....

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 12 iulie 2014

      Atena Pop - am facut-o si eu si cu ciuperci si tare gustoasa este !

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 12 iulie 2014

      Serios ? Nu am incercat pina acum asa ceva....

    • Fara foto

      Atena Pop , 23 iunie 2014

      Eu o fac cu ciuperci pleurotus si e minunata.

    • Fara foto

      Nistor Nicolae , 13 iunie 2014

      Cu tarhon sau leustean este o adevarata minune

    • Fara foto

      Onut Lideriu , 12 iunie 2014

      Cu ce fel de peste !!??

    • Fara foto

      Paga Otilia (Bucatar) , 08 martie 2014

      reteta zilei

    • Laryssa_Manole Piciu

      Laryssa_Manole Piciu (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014

      astazi am facuto , foarte buna

    • Fara foto

      lenuta ropoteanu , 03 decembrie 2013

      super buna

    • Fara foto

      Ediona Claudia , 23 octombrie 2013

      ff,buna aceasta supa

    • Fara foto

      MARIA , 23 septembrie 2013

      FOARTE BUNA .O FAC MEREU.

    • Fara foto

      Maria Olariu , 12 septembrie 2013

      delicioasa

    • Fara foto

      Angi Magzma , 11 septembrie 2013

      Este mai bun cu peste in loc de pui....mmm este extraordinar de bun....pofta buna !

    • Fara foto

      Teodora Botezatu , 09 septembrie 2013

      se pune si gogosari in otet, taiati marunt......

    • Fara foto

      Monica Cotofana , 09 septembrie 2013

      Eu pun si tarhon, pentru aroma.

    • Fara foto

      Oana Laura Alexandru , 03 iulie 2013

      super bunaaaaaaaaa!

    • Fara foto

      Oprea Marius , 02 iulie 2013

      buna rauuuuuu

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Multumesc frumos!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

      Tare bine mai arata...

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

      Multam Maria!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

      Ce ciorbica delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

46 voturi

Ingrediente

  • (pentru o oala de 5L)
  • 1-2 piepti de pui dezosati
  • 2 morcovi
  • doua cepe
  • o radacina de patrunjel
  • o telina potrivita
  • 200 gr smantana cu minim 20% grasime
  • 3 galbenusuri
  • 4 catei de usturoi pisati
  • o legatura de patrunjel verde tocat marunt sare

Raporteaza reteta

Retete
de Licuta Marin
Pizza cu ton si sunca

Pizza cu ton si sunca

1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Briose cu dulceata de mure

Briose cu dulceata de mure

1. Zaharul, iaurtul, ouale si uleiul se pun intr-un bol. Se omogenizeaza bine cu mixerul , dupa care

16 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Pui Chinese

Pui Chinese

Se taie marunt usturoiul si se caleste putin in uleiul de masline. Pieptul de pui se taie suvite

22 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Liliana Nica

Am incercat-o si eu si a iesit minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina