autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba radauteana

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se strecoarasupa obtinuta.Carnea si legumele se taie in bucati mici si se pun inapoi in supa,la fiert.Intre timp se bat impreuna,cu mixerul,smantana si galbenusurile de ou.Cand supa da in clocot se toarna compozitia de smantana si ou,amestecand continuu.Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust,piper si verdeata marunta.Se mai fierbe cateva minute
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Pulpele de pui se curata, se spala si se portioneaza. Se pun la fiert intr-o oala cu apa.Se curata

52 voturi    15 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,.de Bihor

Ciorba radauteana,.de Bihor

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si

93 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata!

  • Fara foto

    Andra , 12 octombrie 2009

    acum am terminat ciorbitza... si m'am gandit sa dau un "search" pe google sa vad daca am procedat bine... e ca la ciorba de burta, doar ca am inlocuit burta cu piept :) acum sa vedem reactiile iubitului :-s

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Pentru ca sa nu se ..."taie" compozitia de smantana cu galbenus, aceasta se pune in ciorba numai dupa ce s-a stins focul sub ciorba...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      A mancat aceasta minunatie prima data la Slanic Moldova.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

      Eu dau prin sita legumele fierte, doar un ardei capia il tai patratele, sa dea fata ciorbei. Pun o gaina intreaga la fiert iar carnea, fara piele, o pun taiata cubulete. Pun numai zeama de usturoi. Pentru dres sunt suficiente 2-3 galbenusuri.

    • Fara foto

      Calimero , 03 martie 2009

      Nu este adevarat!!! In toate regiunile tarii si pretutindeni in lume se fac preparate delicioase. La urma urmei "De gustibus non est disputandum"

    • Fara foto

      ALEXANDRA , 21 ianuarie 2009

      Sa stiti ca cele mai bune si mai gustoase mancaruri nu le gasiti nicaieri in tara decat in Moldova. Sunt foarte gustoase si bine gatite. Cine nu a vizitat Moldova, in special Bucovina, sa nu mai stea pe ganduri. Va asteptam cu toata dragostea de moldoveni. Ciorba radauteana este foarte gustoasa, dar eu nu pun decat cel mult doua oua sau chiar niciunul. Daca va place ciorba de burta, cu siguranta va va placea si ciorba radauteana si fiecare isi mai adauga dupa gust smantana, sare etc. Pofta mare! Si va asteptam cu drag!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
pizza

pizza

se unge blatul cu ketchup,apoi intr-un bpl se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza
SALATA CU PUI SI BRANZA

SALATA CU PUI SI BRANZA

Salata verde se spala bine sub jet de apa rece, se rupe in fasii mai mari si se pune in bol sub forma

1 vot    3 comentarii
20 min
Salate cu carne
TIRAMISU

TIRAMISU

Se bat spuma galbenusurile cu zaharul, frisca, albusul si mascarpone - se bat spuma fiecare separat. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde