autor:

GABRIELA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba Radauteana

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g piept de pui, 1 morcov, 1 telina, piper, sare, 1 lamaie, 1 pahar smantana, 2-3 oua, 2-3 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele.
Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorba
Se drege cu smantana in care se dizolva ouale si faina. Se mai pune la fiert la foc mic. .
Se serveste cu smantana si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana de ciuperci

Ciorba radauteana de ciuperci

Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare , iar ceapa o lasam intreaga

12 voturi    3 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Nu pun faina ,de la ou folosesc doar galbenusul si smantana pun mai multa

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoasa!Nici eu nu pun faina.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Puiul il fierb impreuna cu legumele si nu pun faina pentru ingroseala, legumele pasate fac ciorba destul de groasa. Pun si zeama de usturoi. Pentru dres eu folosesc exclusiv galbenusuri si smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Nici eu nu pun faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu loboda