autor:

GABRIELA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba Radauteana

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 g piept de pui, 1 morcov, 1 telina, piper, sare, 1 lamaie, 1 pahar smantana, 2-3 oua, 2-3 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele.
Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorba
Se drege cu smantana in care se dizolva ouale si faina. Se mai pune la fiert la foc mic. .
Se serveste cu smantana si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

17 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Proca Constanta , 28 noiembrie 2013

    Nu pun faina ,de la ou folosesc doar galbenusul si smantana pun mai multa

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoasa!Nici eu nu pun faina.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Puiul il fierb impreuna cu legumele si nu pun faina pentru ingroseala, legumele pasate fac ciorba destul de groasa. Pun si zeama de usturoi. Pentru dres eu folosesc exclusiv galbenusuri si smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • piper
  • sare
  • 1 lamaie
  • 1 pahar smantana
  • 2-3 oua
  • 2-3 linguri faina

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Nici eu nu pun faina.

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca