autor:

Saghin Silvia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana a la Silvia

Autor: Saghin Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Saghin Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Ingrediente
2 piepti de pui, 2 morcovi, taiate in doua, piper, dupa gust, 5 catei de usturoi, 2 linguri otet, 3 galbenusuri de oua, 500 gr smantana, patrunjel dupa gust, 2 cartofi medii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput.
Dupa ce s-a fiert ,strecurati zeama ,lasati pieptul de pui sa se raceasca putin pentru a putea sa-l taiati cubulete(eu il mai rup cu mana fasii),dupa ce ati taiat pieptul de pui il puneti in zeama strecurata si il puneti iar la fiert,puteti pisa cartofii ca pe un piure si ii adaugati in ciorba,morcovul il tocati cubulete mici,adaugandul si pe aceste in ciorba.
Dati focul la flacara mica si mai lasati foarte putin la fiert,amestecati galbenusurie cu smantana separat intr-un vas si apoi luati ciorba cu un polonic si amestecati cu smantana pentru a ajunge toata compozitia la aceiasi temperatura,apoi turnati totul in oala cu ciorba,lasand focul tot la flacara mica,pisati usturoiul si impreuna cu otetul il adaugati in ciorba,tocati patrunjel si adaugati!
Se serveste cu ardei iute,dupa gust puteti adauga smanatana si usturoi
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Silvia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITA

CIORBA DE VITA

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea

40 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel

Ciorba de vitel

Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 morcovi, taiate in doua
  • piper, dupa gust
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 3 galbenusuri de oua
  • 500 gr smantana
  • patrunjel dupa gust
  • 2 cartofi medii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec