autor:

Saghin Silvia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana a la Silvia

Autor: Saghin Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Saghin Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2010

Ingrediente
2 piepti de pui, 2 morcovi,ardei,ceapa taiate in doua, piper, dupa gust, 5 catei de usturoi, 2 linguri otet, 3 galbenusuri de oua, 500 gr smantana, patrunjel dupa gust, 2 cartofi medii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput.
Dupa ce s-a fiert ,strecurati zeama ,lasati pieptul de pui sa se raceasca putin pentru a putea sa-l taiati cubulete(eu il mai rup cu mana fasii),dupa ce ati taiat pieptul de pui il puneti in zeama strecurata si il puneti iar la fiert,puteti pisa cartofii ca pe un piure si ii adaugati in ciorba,morcovul il tocati cubulete mici,adaugandul si pe aceste in ciorba.
Dati focul la flacara mica si mai lasati foarte putin la fiert,amestecati galbenusurie cu smantana separat intr-un vas si apoi luati ciorba cu un polonic si amestecati cu smantana pentru a ajunge toata compozitia la aceiasi temperatura,apoi turnati totul in oala cu ciorba,lasand focul tot la flacara mica,pisati usturoiul si impreuna cu otetul il adaugati in ciorba,tocati patrunjel si adaugati!
Se serveste cu ardei iute,dupa gust puteti adauga smanatana si usturoi
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Silvia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 morcovi,ardei,ceapa taiate in doua
  • piper, dupa gust
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri otet
  • 3 galbenusuri de oua
  • 500 gr smantana
  • patrunjel dupa gust
  • 2 cartofi medii

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE FASOLE BOABE