autor:

sonia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba radauteana

Autor: sonia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sonia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2012

Ingrediente
1 piept de pui dezosat, 1 pastarnac, 2 morcovi, 1 ceapa mica intreaga, 1 telina(optionala), 3 firicele de leustean, 3 firicele de patrunjel, 3 oua, 200 g.smantana grasa, 3 catei de usturoi, sare, piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam de cat ori apare; dupa scoatem pieptul de pui pe o farfurie si introducem in apa care s-a fiert pieptul, telina, morcovi, ceapa si pastarnacul curatati si bine spalati. Lasam sa fiarba pina cand se inmoaie legumele dupa care le scoatem afara si le lasam sa se raceasca un pic dupa care le pisam bine toate legumele si apoi taiem pieptul de pui cubulete marunte adaugam toate din nou in oala si lasam sa fiarba inca 5-10 minunte.

Apoi luam oala de pe foc si facem compozitia de legare.

Smantana o punem intr-un bol la care adaugam 2 galbenusuri de ou si un ou intreg; usturoiul pisat il adaugam si pe el si amestecam bine pina devine omogen cu un polonic; luam supa din oala si amestecam cu smintina si ouale apoi varsam totul peste, apoi condimentam dupa gust cu sarea piperul si otetul iar in farfurie se adaguga peste leusteanul cu patrrunjelul bine tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei.

46 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica intreaga
  • 1 telina(optionala)
  • 3 firicele de leustean
  • 3 firicele de patrunjel
  • 3 oua
  • 200 g.smantana grasa
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de sonia
Prajitura cu visine, cocos si portocale

Prajitura cu visine, cocos si portocale

Prima data luam ouale si le separam de albus apoi din albus obtinem o spuma si o punem la frigider

4 voturi    3 comentarii
45 min
Prajituri
Chiftelute in sos la cuptor

Chiftelute in sos la cuptor

Incepem asa: Carnea tocata o adaugam intr-un bol mai adanc. Intr-un altul cu apa adugam colturile

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Carbonara in stilul meu

Carbonara in stilul meu

Adaugam intr-o oala apa cu sare si o linguritza ulei de masline o punem la fiert. Pina incepe sa

2 voturi    0 comentarii
23 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta