Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. Sfecla se fierbe separat si dupa ce a fiert se da pe razatoarea mare.
Dupa ce zarzavatul a fiert se adauga 3 l apa clocotita, rosiile in bulion, cartofii fierti, sfecla fiarta, orezul si se lasa sa mai fiarba 20 minute la foc domol. Intr-un vas se subtiaza smantana cu putina supa si se toarna in compozitia de supa. Se pune zeama de lamaie, patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste calda.
Se pune si suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii