autor:

.Alexandra.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ruseasca cu ciuperci

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
-500 grame ciuperci, -500 grame rosii, -1 morcov, -1 radacina de patrunjel, -1 ardei gras, -1 ceapa, -1 sfecla rosie mica, -verdeata, -sare, -smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se fierb 20 minute in apa cu sare. Dupa fierbere se scot, se racesc si se taie in felii subtiri.
Separat se fierbe zarzavatul - morcovul, patrunjelul, ceapa si sfecla, totul taiat ca taiteii.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se pun ciupercile, ardeiul taiat felii subtiri, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt.
Se fierbe inca 5-10 minute, se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta pentru incepatori

Ciorba de burta pentru incepatori

Se pune osul la fiert si se mai completeaza din cand in cand cu apa.knd este aprope fiert se adauga

13 voturi    3 comentarii
5h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva

188 voturi    36 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Da asa se face ciorba ruseasca, dar are dreptate Cely Snijec, se serveste cu paine calda cu mujdei de usturoi.Felicitari pentru reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super. Si ca sa fie mai aproape de adevar, se serveste cu paine calda, unsa cu mujdei de usturoi, sau bulci proaspete unse cu usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 grame ciuperci
  • -500 grame rosii
  • -1 morcov
  • -1 radacina de patrunjel
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -1 sfecla rosie mica
  • -verdeata
  • -sare
  • -smantana

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Da asa se face ciorba ruseasca, dar are dreptate Cely Snijec, se serveste cu paine calda cu mujdei de usturoi.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si legume