Ciupercile se fierb 20 minute in apa cu sare. Dupa fierbere se scot, se racesc si se taie in felii subtiri.
Separat se fierbe zarzavatul - morcovul, patrunjelul, ceapa si sfecla, totul taiat ca taiteii.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se pun ciupercile, ardeiul taiat felii subtiri, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt.
Se fierbe inca 5-10 minute, se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se serveste cu smantana.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii