autor:

.Alexandra.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ruseasca cu ciuperci

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
-500 grame ciuperci, -500 grame rosii, -1 morcov, -1 radacina de patrunjel, -1 ardei gras, -1 ceapa, -1 sfecla rosie mica, -verdeata, -sare, -smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se fierb 20 minute in apa cu sare. Dupa fierbere se scot, se racesc si se taie in felii subtiri.
Separat se fierbe zarzavatul - morcovul, patrunjelul, ceapa si sfecla, totul taiat ca taiteii.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se pun ciupercile, ardeiul taiat felii subtiri, se lasa sa dea cateva clocote si se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt.
Se fierbe inca 5-10 minute, se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos). Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui alagrec

ciorba de pui alagrec

Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic. Cand

1 vot    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Da asa se face ciorba ruseasca, dar are dreptate Cely Snijec, se serveste cu paine calda cu mujdei de usturoi.Felicitari pentru reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Super. Si ca sa fie mai aproape de adevar, se serveste cu paine calda, unsa cu mujdei de usturoi, sau bulci proaspete unse cu usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -500 grame ciuperci
  • -500 grame rosii
  • -1 morcov
  • -1 radacina de patrunjel
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa
  • -1 sfecla rosie mica
  • -verdeata
  • -sare
  • -smantana

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Da asa se face ciorba ruseasca, dar are dreptate Cely Snijec, se serveste cu paine calda cu mujdei de usturoi.Felicitari pentru reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana