autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba simpla cu varza dulce

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
un sfert de varza sau o jumatate daca este mica, un sfert de telina, 2 buc.pastarnac sau radacina de patrunjel, 2 buc morcov, 2 rosii, 1 ceapa, sare, piper, ulei, vegeta, bors acru, verdeata proaspata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie varza fideluta,telina se da pe razatoare,morcovul si pastarnacul se taie rondele,ceapa se taie marunt si rosiile bucati mai mici.Se pun la fiert cu putina sare si apa cat este nevoie.Mai tarziu se adauga si o lingura de vegeta dupa gust.Spre final se adauga piper,verdeata tocata si bors acru.Se serveste cu o lingura de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba simpla cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de dovlecel

Bors de dovlecel

Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi

2 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui ca la tara

Ciorbita de pui ca la tara

Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe

11 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • un sfert de varza sau o jumatate daca este mica
  • un sfert de telina
  • 2 buc.pastarnac sau radacina de patrunjel
  • 2 buc morcov
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vegeta
  • bors acru
  • verdeata proaspata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste