Taiati carnea cubulete si puneti-o la fiert in apa rece, in jur de 4 litri. Fierbeti pentru 1 ora la foc mediu, sau pana carnea este fiarta. Spumati de cate ori este necesar.
Taiati ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si telina cubulete mici. Eu le-am dat la robot. Apoi caliti-le in ulei incins pana se inmoaie ceapa. Se adauga zarzavaturile si o lingurita de sare, peste carne si se fierb 10 minute
Desfaceti conopida, taiati cartofii, ardeiul si varza cubulete. Se adauga in oala plus o lingurita de sare, mai fierbeti 30 de minute sau pana cartofii sunt fierti, dar nu moi.
Adaugati rosiile taiate cubulete, mazarea si bulionul si fierbeti 10 minute. Acriti ciorba cu bors, eu am pus bors magic pentru ca nu am avut altceva si putin otet. Puneti sare, piper si vegeta daca va place. Luati de pe foc si adaugati verdeata proaspat taiata. Serviti cu smantana si ardei iute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii