autor:

Irina_Tudorica

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Ciorba taraneasca

Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Ingrediente
3 l apa, 1 l bors, 1 Kg carne vita, 1 ceapa, 1 morcov, 1 fir patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii, , verdeata (marar, patrunjel, leustean), , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in bucati si se puna la fiert intr-o oala cu apa.Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de 2 - 3 ori.Se pune sare.Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura de bulion de rosii.Se lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.Separat se fierbe 1 l bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul.Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar.Se gusta de sare, se potriveste gustul acru, se adauga la nevoie sare de lamaie dizolvata separat in apa.Se lasa sa mai dea cateva clocote.Pentru modul de preparare mai detaliat si alte retete vizitati http://www.retetedeacasa.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PESTE TARANEASCA

CIORBA DE PESTE TARANEASCA

Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se

238 voturi    48 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 l bors
  • 1 Kg carne vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 fir patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole tucara
  • 1/4 varza mica
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • verdeata (marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPA DE ROSII CU GALUSTE