autor:

Irina_Tudorica

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Ciorba taraneasca

Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Ingrediente
3 l apa, 1 l bors, 1 Kg carne vita, 1 ceapa, 1 morcov, 1 fir patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii, , verdeata (marar, patrunjel, leustean), , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in bucati si se puna la fiert intr-o oala cu apa.Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de 2 - 3 ori.Se pune sare.Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura de bulion de rosii.Se lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.Separat se fierbe 1 l bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul.Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar.Se gusta de sare, se potriveste gustul acru, se adauga la nevoie sare de lamaie dizolvata separat in apa.Se lasa sa mai dea cateva clocote.Pentru modul de preparare mai detaliat si alte retete vizitati http://www.retetedeacasa.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 l bors
  • 1 Kg carne vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 fir patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole tucara
  • 1/4 varza mica
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • verdeata (marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de morcovi cu ghimbir