autor:

Irina_Tudorica

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Ciorba taraneasca

Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina_Tudorica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 ianuarie 2014

Ingrediente
3 l apa, 1 l bors, 1 Kg carne vita, 1 ceapa, 1 morcov, 1 fir patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii, , verdeata (marar, patrunjel, leustean), , sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in bucati si se puna la fiert intr-o oala cu apa.Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de 2 - 3 ori.Se pune sare.Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura de bulion de rosii.Se lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.Separat se fierbe 1 l bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul.Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar.Se gusta de sare, se potriveste gustul acru, se adauga la nevoie sare de lamaie dizolvata separat in apa.Se lasa sa mai dea cateva clocote.Pentru modul de preparare mai detaliat si alte retete vizitati http://www.retetedeacasa.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba taraneasca de stir

Ciorba taraneasca de stir

Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul

5 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

171 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 l apa
  • 1 l bors
  • 1 Kg carne vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 fir patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 mana fasole tucara
  • 1/4 varza mica
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • verdeata (marar
  • patrunjel
  • leustean)
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de cartofi gatita la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de cartofi gatita la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Astazi va impartasesc reteta unei supe speciale. Ce este special la supa asta? Simplitatea ei si ingredientele. Ciuperca "iasca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Ciupercile se spala, se curata de impuritati si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar cartoful se curata si se toaca

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de ciuperci