Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand zarzavatul este fiert, potrivim de sare, stingem focul. Dregem ciorba cu galbenusul de ou amestecat bine cu smantana si cu putina ciorba din oala, apoi desertam diresatura in oala, presaram verdeata tocata marunt. Cine doerste poate adauga si albusul separat in oala de ciorba(acesta se coaguleaza daca se aduga imediat dupa ce stingem focul). Se serveste ciorba cu ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii