Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Ingrediente

  • 500 grame piept de vita
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • ardei gras
  • 200 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o.

Turnati 3 litri de apa in oala interioara a aparatului, adaugati carnea de vita taiata bucatele.

Apasati butonul Menu de pe panoul de bord al aparatului si selectati programul Boil.

Setati timpul pentru 10 minute, inchideti capacul si apasati Start. Cand programul este finalizat selectati functia Stew si setati timpul la 40 minute, cu capacul inchis.

Cand programul este finalizat, adaugati legumele toate, pasta de rosii apoi selectati din nou functia Stew pentru inca 40 minute.

La final adaugati dupa gust, piperul, sarea, otetul, selectati pt 15 minute functia Stew.

Inainte cu 5 minute de finalizarea programului, intr-un bol amestecati galbenusul de ou cu smantana si un polonic de ciorba, apoi desertati in oala aparatului.

Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul Keep Warm.

La servire presarati patrunjel verde tocat marunt, ciorba merge bine cu ceapa rosie.

Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise