autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Ingrediente
500 grame piept de vita, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 catel usturoi, ardei gras, 200 g smantana, 1 galbenus de ou, 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina), 1 legatura patrunjel verde, sare, piper, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o.
Turnati 3 litri de apa in oala interioara a aparatului, adaugati carnea de vita taiata bucatele.
Apasati butonul Menu de pe panoul de bord al aparatului si selectati programul Boil.
Setati timpul pentru 10 minute, inchideti capacul si apasati Start. Cand programul este finalizat selectati functia Stew si setati timpul la 40 minute, cu capacul inchis.
Cand programul este finalizat, adaugati legumele toate, pasta de rosii apoi selectati din nou functia Stew pentru inca 40 minute.
La final adaugati dupa gust, piperul, sarea, otetul, selectati pt 15 minute functia Stew.
Inainte cu 5 minute de finalizarea programului, intr-un bol amestecati galbenusul de ou cu smantana si un polonic de ciorba, apoi desertati in oala aparatului.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul Keep Warm.
La servire presarati patrunjel verde tocat marunt, ciorba merge bine cu ceapa rosie.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima

11 voturi    20 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    Valentina, multumesc asa este.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    tab1ta, multumesc frumos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    hmmm,ce gustoasa trebuie sa fie...

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

      Imi place ciorbica asta!>:D<

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame piept de vita
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • ardei gras
  • 200 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Valentina, multumesc asa este.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita