autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2013

Ingrediente
500 grame piept de vita, 3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 1 catel usturoi, ardei gras, 200 g smantana, 1 galbenus de ou, 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina), 1 legatura patrunjel verde, sare, piper, otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o.
Turnati 3 litri de apa in oala interioara a aparatului, adaugati carnea de vita taiata bucatele.
Apasati butonul Menu de pe panoul de bord al aparatului si selectati programul Boil.
Setati timpul pentru 10 minute, inchideti capacul si apasati Start. Cand programul este finalizat selectati functia Stew si setati timpul la 40 minute, cu capacul inchis.
Cand programul este finalizat, adaugati legumele toate, pasta de rosii apoi selectati din nou functia Stew pentru inca 40 minute.
La final adaugati dupa gust, piperul, sarea, otetul, selectati pt 15 minute functia Stew.
Inainte cu 5 minute de finalizarea programului, intr-un bol amestecati galbenusul de ou cu smantana si un polonic de ciorba, apoi desertati in oala aparatului.
Cand programul este finalizat, Multicooker trece automat in modul Keep Warm.
La servire presarati patrunjel verde tocat marunt, ciorba merge bine cu ceapa rosie.
Mai multe retete pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cocos cu taietei de casa

Ciorba de cocos cu taietei de casa

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa. Cand

10 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala!

Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!

Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata

8 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    Valentina, multumesc asa este.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    tab1ta, multumesc frumos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

    hmmm,ce gustoasa trebuie sa fie...

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

      Imi place ciorbica asta!>:D<

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame piept de vita
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • ardei gras
  • 200 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 3 linguri pasta de rosii (preparata de mine din rosii de gradina)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Valentina, multumesc asa este.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sira de porc cu taitei de casa