autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA TARANEASCA DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Ingrediente
400-500g carne de pasare, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa mica, 1 ardei gras, 10 pastai fasole verde, 1-2 cartofi, 2 rosii decojite, 1 legatura patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA TARANEASCA DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Incerc, pe cat posibil, sa nu treaca nicio saptamana fara o ciorba buna si calda. Obicei deprins

27 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de rata

Bors de rata

Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    Eu pun si o mana de mazare. Foarte buna!

  • Fara foto

    maria elena , 07 noiembrie 2009

    Multumesc de aprecieri Adi, d-na Valentina buna idee cu taiteii.

  • Adrian

    Adrian (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Ce este clasic este bun din start

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

      Este tare gustoasa...In plus am adaugat si taitei de casa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Ma bucur ca va place.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Hmmm,ce bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      O ciorba adevarata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400-500g carne de pasare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras
  • 10 pastai fasole verde
  • 1-2 cartofi
  • 2 rosii decojite
  • 1 legatura patrunjel verde tocat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

cristina i. (Chef de cuisine)

Eu pun si o mana de mazare. Foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa