Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma .
Legumele se spala si se curata.
Se taie cubulete sau julien, fiecare dupa cum doreste.
Cartofii se taie cuburi.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete.
Zeama de varza se fierbe si se strecoara.
Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma
Se adauga legumele. Dupa circa 45 minute se adauga si cartofii.
Cand sunt fierte, se adauga rosiile, pasta de tomate, zeama de varza.Pentru un plus de savoare, puteti pune si coditele de la verdeata, legate in manunchi cu un fir de ata, care se scot cand ciorba este gata. Se mai fierbe 5 minute.
Inainte de a stinge focul, se adauga un ou batut in firicel subtire in ciorba, amestecand rapid cu o furculita.
Dupa ce se ia de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt.
Va doresc pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii