Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza

Ingrediente

  • Pentru 10 portii
  • -cca 6-700 g spata de porc
  • -1 l de zeama de varza
  • -2 morcovi
  • -2 cepe
  • -1 telina potrivita
  • -1 pastarnac
  • -1 ardei gras
  • -3-4 cartofi
  • -5-6 rosii
  • -100g fasole verde
  • - 2 linguri de pasta de rosii
  • -sare
  • -1 ou
  • -leustean verde
  • -patrunjel verde
  • Pentru a va fi mai usor, puteti folosii cu toata increderea o punga de 1 kg de legume congelate pentru ciorbe.

Mod de preparare

Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma .

Legumele se spala si se curata.

Se taie cubulete sau julien, fiecare dupa cum doreste.

Cartofii se taie cuburi.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete.

Zeama de varza se fierbe si se strecoara.

Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma

Se adauga legumele. Dupa circa 45 minute se adauga si cartofii.

Cand sunt fierte, se adauga rosiile, pasta de tomate, zeama de varza.Pentru un plus de savoare, puteti pune si coditele de la verdeata, legate in manunchi cu un fir de ata, care se scot cand ciorba este gata. Se mai fierbe 5 minute.

Inainte de a stinge focul, se adauga un ou batut in firicel subtire in ciorba, amestecand rapid cu o furculita.

Dupa ce se ia de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt.

Va doresc pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise