Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma .
Legumele se spala si se curata.
Se taie cubulete sau julien, fiecare dupa cum doreste.
Cartofii se taie cuburi.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete.
Zeama de varza se fierbe si se strecoara.
Carnea se spala si se portioneaza si se pune intr-o oala de 4-5 l la fiert cu 3 l apa si sare.Se aduna spuma
Se adauga legumele. Dupa circa 45 minute se adauga si cartofii.
Cand sunt fierte, se adauga rosiile, pasta de tomate, zeama de varza.Pentru un plus de savoare, puteti pune si coditele de la verdeata, legate in manunchi cu un fir de ata, care se scot cand ciorba este gata. Se mai fierbe 5 minute.
Inainte de a stinge focul, se adauga un ou batut in firicel subtire in ciorba, amestecand rapid cu o furculita.
Dupa ce se ia de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt.
Va doresc pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii