autor:

Adela Zilahi

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de pui

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2012

Ingrediente
1 pui mic ( 1 kg ), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 bucata de telina (50 gr ), 1 ardei rosu, 1 ceapa, 2 cartofi medii ca marime, 100 gr mazare verde, 100 gr fasole verde, 50 ml bulion, patrunjel verde, 2-3 linguri ulei, lamaie/ otet/ sare de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.
Se curata, se spala legumele si se taie. Se caleste ceapa taiata apoi se adauga zarzavatul taiat se caleste impreuna cu ceapa. Se adauga in oala la pui, pe urma se adauga cartofii taiati cuburi, mazarea si fasolea si bulionul. Se potriveste de sare, piper si zeama de lamai.
La servire se presara patrunjel verde tocat si smantana multa si neaparat cu ceva iute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă cu legume

Ciorbă de miel reţetă cu legume

Am ales ca ciorba, cea de miel fiind Sarbatorile Pascale! La ciorba de miel vom folosi, oasele pulpelor,

2 voturi    1 comentariu
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu paparaie

Zama de loboda rosie cu paparaie

Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate. Intre timp intro

12 voturi    21 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Foarte apetisanta!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mic ( 1 kg )
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina (50 gr )
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi medii ca marime
  • 100 gr mazare verde
  • 100 gr fasole verde
  • 50 ml bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • lamaie/ otet/ sare de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu orez