autor:

Adela Zilahi

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de pui

Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Zilahi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2012

Ingrediente
1 pui mic ( 1 kg ), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 bucata de telina (50 gr ), 1 ardei rosu, 1 ceapa, 2 cartofi medii ca marime, 100 gr mazare verde, 100 gr fasole verde, 50 ml bulion, patrunjel verde, 2-3 linguri ulei, lamaie/ otet/ sare de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.
Se curata, se spala legumele si se taie. Se caleste ceapa taiata apoi se adauga zarzavatul taiat se caleste impreuna cu ceapa. Se adauga in oala la pui, pe urma se adauga cartofii taiati cuburi, mazarea si fasolea si bulionul. Se potriveste de sare, piper si zeama de lamai.
La servire se presara patrunjel verde tocat si smantana multa si neaparat cu ceva iute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Borşul vecinei Silvia

Borşul vecinei Silvia

Spală bine borcanul. Pune la fiert apa într-o cratiţă împreună cu frunzele de vişin şi lasă

13 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu sunca afumata

Ciorba de cartofi cu sunca afumata

Se curata ceapa si usturoiul si se taie usturoil marunt.Ceapa se lasa intreaga( la sfarsit, dupa

1 vot    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 martie 2012

    Foarte apetisanta!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mic ( 1 kg )
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina (50 gr )
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi medii ca marime
  • 100 gr mazare verde
  • 100 gr fasole verde
  • 50 ml bulion
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • lamaie/ otet/ sare de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Adela Zilahi
Bilute Fanta

Bilute Fanta

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca,

3 voturi    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere si nuci

Placinta cu mere si nuci

Framantam un aluat elastic din faina, zahar, unt, ou si sare. Aluatul se infolieaza si se pune la

3 voturi    2 comentarii
3h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta