Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.
Cand apa da in clocot punem morcovul,
ceapa si usturoiul taiate marunt,
orezul spalat si lasam sa fiarba.
Corcodusele si prunele se spala si
se rup coditele apoi se pun separat sa
fiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiat
se opreste focul si se paseaza bine cu
o furculita.Strecuram zeama si o
folosim sa acrim ciorbica.
Cand a fiert orezul adaugam frunzele
de telina,putin leustean, putin marar,
patrunjel-toate tocate fin, uleiul si
stirul spalat bine in mai multe ape si
taiat marunt.
Lasam sa fiarba inca putin doar cat sa
se inmoaie stirul apoi acrim ciorba
cu zeama de corcoduse si saram
dupa gust. Mai dam un clocot si gata.
Se serveste rece cu marar verde deasupra si usturoi verde alaturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii