Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.
Cand apa da in clocot punem morcovul,
ceapa si usturoiul taiate marunt,
orezul spalat si lasam sa fiarba.
Corcodusele si prunele se spala si
se rup coditele apoi se pun separat sa
fiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiat
se opreste focul si se paseaza bine cu
o furculita.Strecuram zeama si o
folosim sa acrim ciorbica.
Cand a fiert orezul adaugam frunzele
de telina,putin leustean, putin marar,
patrunjel-toate tocate fin, uleiul si
stirul spalat bine in mai multe ape si
taiat marunt.
Lasam sa fiarba inca putin doar cat sa
se inmoaie stirul apoi acrim ciorba
cu zeama de corcoduse si saram
dupa gust. Mai dam un clocot si gata.
Se serveste rece cu marar verde deasupra si usturoi verde alaturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii