autor:

My Fancy Cake

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vacuta

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Ingrediente
1 kg carne de vita, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 2 cartofi, 1 feliuta de varza, 100 gr mazare, 100 gr fasole verde, 2 buchetele de conopida, 2 buchetete de broccoli, sare, 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este), 1/2 lingurita zahar, 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html), 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile.
Servim cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de loboda

Bors de loboda

Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Am spalat si curatat rasolul si burta de vita. Am taiat burta in 4-5 bucati si am pus-o intr-o oala

19 voturi    0 comentarii
6h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 feliuta de varza
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 2 buchetele de conopida
  • 2 buchetete de broccoli
  • sare
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html)
  • 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

12 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu coaste afumate