autor:

My Fancy Cake

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vacuta

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2012

Ingrediente
1 kg carne de vita, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1/2 ardei gras rosu, 2 cartofi, 1 feliuta de varza, 100 gr mazare, 100 gr fasole verde, 2 buchetele de conopida, 2 buchetete de broccoli, sare, 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este), 1/2 lingurita zahar, 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html), 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile.
Servim cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
BORS DE GAINA

BORS DE GAINA

Se curata gaina foarte bine, se parleste si se spala, se portioneaza dupa preferinta si se pune la

19 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Ciorbita bogata, pe aripi de curcan

Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele

21 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 feliuta de varza
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 2 buchetele de conopida
  • 2 buchetete de broccoli
  • sare
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html)
  • 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de cocos