Ciorba taraneasca de vacuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ciorba taraneasca de vacuta

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 feliuta de varza
  • 100 gr mazare
  • 100 gr fasole verde
  • 2 buchetele de conopida
  • 2 buchetete de broccoli
  • sare
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html)
  • 1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile.

Servim cu smantana si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor