Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand sunt aproape fierte adaugati cartofii, dovleceii taiati cubulete,stevia taiata bucati,rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba.Stevia se pune neoparita deoarece isi pierde din vitamine.
Cand este fiert totul,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat , borsul clocotit in prealabil ,apa fiarta sau supa de legume daca mai este nevoie si se mai lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune leusteanul si tarhonul si se opreste focul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii