CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o albitura
  • cateva felii de telina
  • putina varza tocata
  • putina fasole verde
  • putina mazare
  • 2 dovlecei mai mici
  • cartofi
  • putina stevie
  • 1-2 cepe
  • sare,piper
  • 3-4 rosii decojite si taiate marunt
  • 2 catei de usturoi
  • leustean verde
  • ulei
  • tarhon verde
  • bors dupa gust

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de legume sau apa fiarta din cand in cand.Se adauga morcovul,albitura,telina taiate marunt,apoi fasolea verde rupta bucatele 1-2 cm,mazarea si varza.Cand sunt aproape fierte adaugati cartofii, dovleceii taiati cubulete,stevia taiata bucati,rosiile tocate marunt si se lasa sa fiarba.Stevia se pune neoparita deoarece isi pierde din vitamine.

Cand este fiert totul,se potriveste de sare,piper,se adauga usturoiul tocat , borsul clocotit in prealabil ,apa fiarta sau supa de legume daca mai este nevoie si se mai lasa sa dea in cateva clocote.La sfarsit se pune leusteanul si tarhonul si se opreste focul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise