autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba taraneasca din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de oase, ardei iute, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi,, cartofi, ulei, lapte, orez, boia de ardei, pasta de tomate, mazare, fasole verde, ardei gras, varza, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.
Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, mazarea, fasolea verde, boia, orezul, rosiile, laptele, sare, otetul si se mai fierb inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba taraneasca din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa piure din morcov

Supa piure din morcov

Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi

9 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • ardei iute
  • ceapa
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi,
  • cartofi
  • ulei
  • lapte
  • orez
  • boia de ardei
  • pasta de tomate
  • mazare
  • fasole verde
  • ardei gras
  • varza
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de salata verde