autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba taraneasca din legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
supa de oase, ardei iute, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi,, cartofi, ulei, lapte, orez, boia de ardei, pasta de tomate, mazare, fasole verde, ardei gras, varza, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul, ceapa, ardei grasi, cartofii si varza inabusite in ulei.
Cand legumele sunt fierte, se adauga pasta de tomate, mazarea, fasolea verde, boia, orezul, rosiile, laptele, sare, otetul si se mai fierb inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba taraneasca din legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu galuste

Supa cu galuste

In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert

4 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de pui si legume

Supa de pui si legume

Se pune apa la fiert impreuna cu pulpa proportionata. Se pune morcovul, ceapa si ardeiul tocate,

10 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • ardei iute
  • ceapa
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi,
  • cartofi
  • ulei
  • lapte
  • orez
  • boia de ardei
  • pasta de tomate
  • mazare
  • fasole verde
  • ardei gras
  • varza
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate Supa crema de dovleac cu aroma de anason si baghetele caramelizate

Se curata zarzavatul de coaja, apoi ceapa se taie marunt, dovleacul, morcovul si radacina de patrunjel se taie in cubulete mici, la

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de legume si ardei copt Supa crema de legume si ardei copt

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete; morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa De Pui Cu Taitei De Casa