autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, o mana de fasole verde, un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite, 1 l de bors, leustean, tarhon, patrunjel, marar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie 1 kg. de carne de vaca in bucati potrivite si se pun la fiert intr-o oala cu 2-3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba se spumeste de 2-3 ori. Se pune sare. Se adauga o ceapa mijlocie, un morcov, un patrunjel, o jumatate de telina, taiate marunt, o mana de fasole verde taiata bucati de 2-3 cm., si mai la urma un sfert de varza mica, 2 cartofi curatati si taiati bucati, 2-3 rosii potrivite sau o lingura de bulion de rosii. Se lasa la fiert. Deoparte de fierbe 1 l de bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul. Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar. Se gusta de sare, se potriveste de acru, mai adaugand la nevoie sare de lamaie topita deoparte in apa, sau zeama de lamaie. Se lasa sa mai dea vreo doua clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

149 voturi    33 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba Taraneasca

Ciorba Taraneasca

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. de carne de vaca
  • sare
  • o ceapa mijlocie
  • un morcov
  • un patrunjel
  • o jumatate de telina
  • o mana de fasole verde
  • un sfert de varza mica
  • 2 cartofi curatati si taiati bucati
  • 2-3 rosii potrivite
  • 1 l de bors
  • leustean
  • tarhon
  • patrunjel
  • marar

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de morcovi