autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2011

Ingrediente
-carne de vita, -o ciapa, -morcovi, -radacina de patrunjel, -telina, -gulie, -sare,piper, -bulion, -frunze de leustean, -apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei in oala in care faci ciorba se caleste carnea dupa aceia se taie ciapa marunt si se pune peste carne,iar celelalte legume le curatati si le taiati cuburi si le puneti peste carne si adaugati apa cat sa poata sa fiarba legumele si carnea iar pe parcurs tot puneti bulionul si la sfarsit adaugati frunzele de leustean taiate marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de legume

Ciorba taraneasca de legume

Se curata se spala si se taie marunt toate legumele. Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga

18 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Esti un adevarat bucatar.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -carne de vita
  • -o ciapa
  • -morcovi
  • -radacina de patrunjel
  • -telina
  • -gulie
  • -sare,piper
  • -bulion
  • -frunze de leustean
  • -apa

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Esti un adevarat bucatar.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua