autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
-600 g carne de porc sau vitel, -200g orez, -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,, -3-4 morcovi, -2-3 radacini patrunje

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga orezul, morcovii, radacinile de patrunjel taiati cubulete. Cand carnea si orezul sunt fierte se adauga sucul de rosii, sare, piper, knorr, leusteanul si busuiocul. Se mai lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

Fasolea se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa fara sare, sau

1 vot    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp). Ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600 g carne de porc sau vitel
  • -200g orez
  • -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,
  • -3-4 morcovi
  • -2-3 radacini patrunje

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi cu ciuperci