autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
-600 g carne de porc sau vitel, -200g orez, -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,, -3-4 morcovi, -2-3 radacini patrunje

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga orezul, morcovii, radacinile de patrunjel taiati cubulete. Cand carnea si orezul sunt fierte se adauga sucul de rosii, sare, piper, knorr, leusteanul si busuiocul. Se mai lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu bulion

Ciorba de varza cu bulion

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si ardeiul iute. Varza se taie fideluta. Ceapa

13 voturi    4 comentarii
40 min
Retete vegetariene
CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul

6 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600 g carne de porc sau vitel
  • -200g orez
  • -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,
  • -3-4 morcovi
  • -2-3 radacini patrunje

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura cu perisoare