autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA

Autor: mary (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
-600 g carne de porc sau vitel, -200g orez, -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,, -3-4 morcovi, -2-3 radacini patrunje

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga orezul, morcovii, radacinile de patrunjel taiati cubulete. Cand carnea si orezul sunt fierte se adauga sucul de rosii, sare, piper, knorr, leusteanul si busuiocul. Se mai lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija

26 voturi    13 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600 g carne de porc sau vitel
  • -200g orez
  • -ceapa,suc de rosii,busuioc,leustean,sare piper,
  • -3-4 morcovi
  • -2-3 radacini patrunje

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca este buna,dar eu nu folosesc niciodata vegeta sau alte derivate.Ma multumesc cu gustul si aroma condimentelor naturale...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!