autor:

Georgiana Nicolae

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbica de vacuta

Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
500 grame carne de vita (taiata cubulete), 1 punga cu mix de legume (morcov, mazare, porumb, ardei gras), 1 plic de bors cu verdeturi instant, 250 grame iaurt sau smantana, 200 grame pasta de tomate, 1 ou, 1 ceapa mica, 5 cartofi mici, 100 grame taitei, 1 lingura de margarina (sau ulei), 1 legatura de patrunjel, piper, praf chilli (boia iute), chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

12 voturi

Mod de preparare

1-Se pune carnea taiata cubulete in oala in care vom prepara ciorba, pentru a fierbe.
2-Cand carnea a fiert pe jumatate adaugam si cartofii. Intre timp punem la calit intr-o tigaie in care am incins margarina, ceapa taiata si mixul de legume (ori toata punga ori jumatate, cat vrem)peste care adaugam piper, chilli si chimen (dupa preferinte).
3-Dupa ce am calit ceapa cu legumele le adaugam in oala cu ciorba impreuna cu pasta de tomate.
4-Lasam sa mai dea in 2-3 clocote si adaugam plicul de bors instant si taiteii.
5-Dupa ce mai fierbe 2-3 min, batem oul la care adaugam smantana si putina zeama din ciorba si turnam tot amestecul in oala cu ciorba.
6-Mai lasam 2-3 minute ciorba pe foc dupa care ii oprim focul si adaugam patrunjelul taiat.
7-Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE

CIORBA DE PERISOARE

Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori. Rosiile se spala,se oparesc cca un minut

113 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de legume cu perisoare

ciorba de legume cu perisoare

Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele). Zarzavatul

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Arata tare bine ciorbica ta.

  • Georgiana Nicolae

    Georgiana Nicolae (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Multumesc!:)

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    ce bine arata...o bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 grame carne de vita (taiata cubulete)
  • 1 punga cu mix de legume (morcov
  • mazare
  • porumb
  • ardei gras)
  • 1 plic de bors cu verdeturi instant
  • 250 grame iaurt sau smantana
  • 200 grame pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 5 cartofi mici
  • 100 grame taitei
  • 1 lingura de margarina (sau ulei)
  • 1 legatura de patrunjel
  • piper
  • praf chilli (boia iute)
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Nicolae
Chec mega pufos:)

Chec mega pufos:)

1-Se separa albusurile de galbenusuri. 2-Albusurile se bat spuma impreuna cu masura de zahar pana

26 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Orez cu Sos Alb Delicios

Orez cu Sos Alb Delicios

Orez 1-Intr-o oala se topeste margarina in care se caleste putin orezul. 2-Peste orezul calit se

22 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de Vinete "Spicy"

Mancarica de Vinete "Spicy"

1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata tare bine ciorbica ta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie