autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbica pt Cristiana

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1,5 litri apa, ½ piept de pui, 3 morcovi, ½ ceapa, 1 cartof, 3 catei usturoi, 1 ardei verde, 1 ou, 1 cescuta pt cafea cu smantana, 2 fire leustean verde, 4 fire patrunjel verde, 1 fir telina, 2 lingurite tarhon, putin otet, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos). Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, potrivim ciorbica de sare, inacrim cu putin otet, lasam sa mai clocoteasca 1 minut. Stingem focul si dregem ciorbica cu galbenusul de ou amestecat cu smantana, deasupra presaram verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica pt Cristiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Ce bunatati faci tu pentru nepoata.Tare buna cred ca a iesit.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Ce buna trebuie sa fie ciorbica asta ! Nu vrei sa ma consideri si pe mine o nepotica sa primesc si eu o portioara ? Minunata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Foarte buna buna ciorbica ta ! Eu pun si un gogosar iar pentru acrit de regula folosesc bors ,gasca mea vrea otet doar la ciorba radauteana .

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1,5 litri apa
  • ½ piept de pui
  • 3 morcovi
  • ½ ceapa
  • 1 cartof
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei verde
  • 1 ou
  • 1 cescuta pt cafea cu smantana
  • 2 fire leustean verde
  • 4 fire patrunjel verde
  • 1 fir telina
  • 2 lingurite tarhon
  • putin otet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ce bunatati faci tu pentru nepoata.Tare buna cred ca a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de rosii cu taitei