autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbica pt Cristiana

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 septembrie 2010

Ingrediente
1,5 litri apa, ½ piept de pui, 3 morcovi, ½ ceapa, 1 cartof, 3 catei usturoi, 1 ardei verde, 1 ou, 1 cescuta pt cafea cu smantana, 2 fire leustean verde, 4 fire patrunjel verde, 1 fir telina, 2 lingurite tarhon, putin otet, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Punem carnea la fiert intro oala cu 1,5 litri apa. Cand fierbe se ia spuma, apoi se adauga ceapa taiata marunt si restul de zarzavat taiat bucatele, usturoiul intreg (pt a putea fi scos). Cand carnea si zarzavatul sunt fierte, potrivim ciorbica de sare, inacrim cu putin otet, lasam sa mai clocoteasca 1 minut. Stingem focul si dregem ciorbica cu galbenusul de ou amestecat cu smantana, deasupra presaram verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica pt Cristiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci pleurotus 2

Ciorba de ciuperci pleurotus 2

Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile,

28 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Ce bunatati faci tu pentru nepoata.Tare buna cred ca a iesit.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Ce buna trebuie sa fie ciorbica asta ! Nu vrei sa ma consideri si pe mine o nepotica sa primesc si eu o portioara ? Minunata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

    Foarte buna buna ciorbica ta ! Eu pun si un gogosar iar pentru acrit de regula folosesc bors ,gasca mea vrea otet doar la ciorba radauteana .

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1,5 litri apa
  • ½ piept de pui
  • 3 morcovi
  • ½ ceapa
  • 1 cartof
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei verde
  • 1 ou
  • 1 cescuta pt cafea cu smantana
  • 2 fire leustean verde
  • 4 fire patrunjel verde
  • 1 fir telina
  • 2 lingurite tarhon
  • putin otet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ce bunatati faci tu pentru nepoata.Tare buna cred ca a iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din teci galbene de fasole