Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;
Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de bors(cine dispune de bors natural),se da focul mai incet ,se adauga ouale batute bine,cimbru,leusteanul,putin piper,dupa gust
Se serveste calda,dar este ft buna rece,direct din frigider,alaturi de o ceapa rosie!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii