autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorbita cu afumatura

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1 bucata de scaricica afumata, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 1 telina, 4 cartofi, 2 cepoe, 1 l bors, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de leustean, 1 foaie de dafin, sare, piper boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Taie afumatura in bucati, dupa care pune-o la fiert in apa impreuna cu un praf de sare, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Aduna spuma de cate ori este nevoie.

2. Dupa ce a fiert 40 de minute adauga telina, morcovii, ceapa si radacina de patrunjel, toate taiate marunt.

3. In scurt timp, pune in oala si cartofii taiati cubulete.

4. Cand toate legumele sunt fierte, potriveste gustul de sare si acreste cu borsul fiert separat.

5. Parfumeaza ciroba cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Ciorba de loboda cu afumatura si zdrente de ou

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece afumatura taiata bucati mai mici si 1-2 bucati mai mari. In

47 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura

Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am

21 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata de scaricica afumata
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 4 cartofi
  • 2 cepoe
  • 1 l bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper boabe.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ca la mama