1. Taie afumatura in bucati, dupa care pune-o la fiert in apa impreuna cu un praf de sare, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Aduna spuma de cate ori este nevoie.
2. Dupa ce a fiert 40 de minute adauga telina, morcovii, ceapa si radacina de patrunjel, toate taiate marunt.
3. In scurt timp, pune in oala si cartofii taiati cubulete.
4. Cand toate legumele sunt fierte, potriveste gustul de sare si acreste cu borsul fiert separat.
5. Parfumeaza ciroba cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii