Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai i-a din miros,dupa care se pune la fiert impreuna cu osul.
Dupa ce a fiert jumate de ora se pune ceapa intreaga si morcovi.
O lasam sa fiarba foarte mult si probam cand este fiarta ,scoatem o bucatica si vedem daca este moale.
Cand a fiert scoateb bucatile de burta si o taiem fasi subtiri ,morcovi ii scoatem si ceapa ,dupa preferinte daca vreti ii puteti pune la loc in ciorbita bucati mai mari,eu ii scot si ii arunc.
Strecuram zeama si punem toate bucatlele fasi inapoi in zeama(aruncam si osul de vita)
Preparam din smantana otet oua ,usturoi o pasta si o incorporam inct ,incet in zeama ,ca sa nu se mazareasca luati usor cu polonicul din zeama si mai subtiati crema din samatana ,dupa care o turanam peste supa
La sfarsit se taie fasii de gogosar in ciorbita.
Dupa preferinte se pune mai mult sau mai putin otet, piper, smatana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii