Ingrediente
- 6 picioruse de porc, - 2 rasoale de porc, - 1 morcov, - 1 pastarnac, - 1 radacina de patrunjel, - 1 ceapa, - 1 telina mica, - dafin, piper boabe, sare., , pentru dres se foloseste:, - 500 g smantana, - 4 oua, ,
Dificultate: Medie | Timp: 3h 30 min
72 voturi
Mod de preparare
2. Se acopera cu apa si se dau in clocot pana se ridica spuma;
3. Se arunca apa, iar ele se calesc si se aseaza iar in oala intr-o noua apa;
4 Dupa ce au fiert cam 1 ora se adauga zarzavatul curatat si se mai lasa la fiert pana cand se desprinde carnea de pe oase cu usurinta;
5. Se scot piciorusele si rasoalele fierte, se lasa la racit, se curata de pe oase, se taie marunt si se aseaza din nou in oala cu zeama strecurata;
6. Se mai dau in cateva clocote, se potriveste de sare si piper si se lasa la racit;
7. Se pregateste pentru dres smantana cu galbenusurile, se bat bine si se adauga in zeama calda, dar nu fierbinte;
8. Se serveste cu mujdei de usturoi, otet si ardei usturat.
Pofta buna!
Valerica Burca , 11 noiembrie 2013
da
Daniel Popa , 11 noiembrie 2013
super buna si sanatoasa...ca, la bunica acasa!
Ianos Maria , 01 noiembrie 2013
f.f. buna