1. Se aseaza intr-o oala mai mare ciocanelele spalate si curatate si rasoalele feliate;
2. Se acopera cu apa si se dau in clocot pana se ridica spuma;
3. Se arunca apa, iar ele se calesc si se aseaza iar in oala intr-o noua apa;
4 Dupa ce au fiert cam 1 ora se adauga zarzavatul curatat si se mai lasa la fiert pana cand se desprinde carnea de pe oase cu usurinta;
5. Se scot piciorusele si rasoalele fierte, se lasa la racit, se curata de pe oase, se taie marunt si se aseaza din nou in oala cu zeama strecurata;
6. Se mai dau in cateva clocote, se potriveste de sare si piper si se lasa la racit;
7. Se pregateste pentru dres smantana cu galbenusurile, se bat bine si se adauga in zeama calda, dar nu fierbinte;
8. Se serveste cu mujdei de usturoi, otet si ardei usturat.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii