Conopida se spala si se desface in buchete mici.
Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.
Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul.
Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit.
Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute.
Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.
La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel.
Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina.
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii