autor:

IONELA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de dovlecei

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iulie 2009

Ingrediente
2 dovlecei, litri apa,2 morcovi mari,o ceapa, ardei gras[de preferat rosu pt aspect],o rosie mare,un cartof mare,albitura[telina sau pastarnac],un praf de sare ,un ou,2 linguri de ulei,verdeata[patrunjel si leustean],bors o cana ,fidea,delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert,dupa care se adauga ,taiate in bucati mici,dovleceii,morcovii,ceapa,ardeiul gras,cartoful,albitura,rosia [curatata de coaja].Se adauga sarea si uleiul.Dupa ce s-au fiert legumele,se adauga borsul si fideaua se mai lasa sa fiarba vreo 5 minute,apoi se pune oul batut si verdeata tocata marunt.Se serveste rece sau calda cu un ardei iute langa
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de dovlecei

Ciorbita de dovlecei

Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt

6 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de dovlecei

Ciorbita de dovlecei

1. Se spala bine legumele si se curata, iar apoi se pun la fiert in oala, mai putin rosiile. 2. Se

14 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2012

    Delicios borsul tau !!!Eu fac ciorbita cu lapte prins sau iaurt, sana....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    arata bineeeeeeee

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Gustoasa...imi place cum arata!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei, litri apa,2 morcovi mari,o ceapa, ardei gras[de preferat rosu pt aspect],o rosie mare,un cartof mare,albitura[telina sau pastarnac],un praf de sare ,un ou,2 linguri de ulei,verdeata[patrunjel si leustean],bors o cana ,fidea,delikat

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

6 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

43 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

Sidy (Chef de cuisine)

Delicios borsul tau !!!Eu fac ciorbita cu lapte prins sau iaurt, sana....

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta - reteta proprie