autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de legume cu corcoduse

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei, 1-2 morcovi, 1-2 cepe, 1 telina cu frunze si tije, 1 patrunjel, 2 cartofi, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 4-6 rosi, fidea cit preferati, 2 litri apa, 4 fire de leustean, 1 cana cu corcoduse

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mim
Rosile se toaca
Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un clocot,se adauga peste zarzavatul fiert
Se pune sare,leusteanul si telina tocate marunt!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume cu corcoduse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de praz cu iaurt

Ciorbita de praz cu iaurt

Prazul se spala bine si se taie rondele. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici

4 voturi    3 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Cred ca e foarte buna !

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Si eu folosesc corcodusele pentru ciorbite, dar cel mai mult le prefer in sos sau marmelada.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 telina cu frunze si tije
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 4-6 rosi
  • fidea cit preferati
  • 2 litri apa
  • 4 fire de leustean
  • 1 cana cu corcoduse

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel