autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de legume cu corcoduse

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei, 1-2 morcovi, 1-2 cepe, 1 telina cu frunze si tije, 1 patrunjel, 2 cartofi, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 4-6 rosi, fidea cit preferati, 2 litri apa, 4 fire de leustean, 1 cana cu corcoduse

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul tocat,3 linguri de apa si uleiul se inabuse 5 min se adauga 2 litri apa si se fierb 20 min.Se adauga fideaua se mai lasa 10 mim
Rosile se toaca
Corcodusele se fierb si se paseaza ,pasta rezultata se amesteca cu rosile se dau intr-un clocot,se adauga peste zarzavatul fiert
Se pune sare,leusteanul si telina tocate marunt!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume cu corcoduse" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi cu ciuperci

Supa de cartofi cu ciuperci

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul. Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Taiati carnea cubulete si puneti-o la fiert in apa rece, in jur de 4 litri. Fierbeti pentru 1 ora

9 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Cred ca e foarte buna !

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Si eu folosesc corcodusele pentru ciorbite, dar cel mai mult le prefer in sos sau marmelada.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1 telina cu frunze si tije
  • 1 patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 4-6 rosi
  • fidea cit preferati
  • 2 litri apa
  • 4 fire de leustean
  • 1 cana cu corcoduse

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e foarte buna !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Fasole in Paine