autor:

Mihaela11

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de perisoare

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2011

Ingrediente
-250 grame carne tocata de vita, -1 ceasca de orez, -1 ceapa de marime medie, -4-5 morcovi mari, -1 cub Maggi supa de pui, -bors Delik’at, -1 ou mic, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -1 cutie de smantana( 170grame), -frunza de patrunjel verde, - 3-4 linguri ulei de maslineulei de masline, -3-4 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.
Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina.
Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.
Se drege supa cu smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de perisoare

Ciorbita de perisoare

Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu

197 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu tocmagi

Bors de gaina cu tocmagi

Se transeaza gaina si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine si se lasa la

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Toma , 03 iulie 2016

    uleiul de masline,nu se foloseste la prajit, pentru ca devine amar.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    un deliciu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -250 grame carne tocata de vita
  • -1 ceasca de orez
  • -1 ceapa de marime medie
  • -4-5 morcovi mari
  • -1 cub Maggi supa de pui
  • -bors Delik’at
  • -1 ou mic
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -1 cutie de smantana( 170grame)
  • -frunza de patrunjel verde
  • - 3-4 linguri ulei de maslineulei de masline
  • -3-4 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde