autor:

Mihaela11

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de perisoare

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2011

Ingrediente
-250 grame carne tocata de vita, -1 ceasca de orez, -1 ceapa de marime medie, -4-5 morcovi mari, -1 cub Maggi supa de pui, -bors Delik’at, -1 ou mic, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -1 cutie de smantana( 170grame), -frunza de patrunjel verde, - 3-4 linguri ulei de maslineulei de masline, -3-4 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea mare. Se amesteca incontinuu cca 2-3 minute , apoi se adauga apa fierbinte,sare dupa gust si cubul de Maggi.
Intr-un bol se amesteca ½ ceapa taiata marunt, orezul,carnea tocata,oul,sare si piper proaspat macinat dupa gust;se iau cu o lingurita perisoare care se trec prin faina.
Dupa 20 de minute se adauga in ciorbita de morcov; se adauga si borsul si se lasa pana au fiert perisoarele.
Se drege supa cu smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de perisoare

Ciorbita de perisoare

Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu

197 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Zama acra din spinare de porc afumata

Zama acra din spinare de porc afumata

Aceasta reteta e veche de cand lumea .E o ciorba consistenta si in acelasi timp racoroasa.E o ciorba

7 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Toma , 03 iulie 2016

    uleiul de masline,nu se foloseste la prajit, pentru ca devine amar.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    un deliciu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -250 grame carne tocata de vita
  • -1 ceasca de orez
  • -1 ceapa de marime medie
  • -4-5 morcovi mari
  • -1 cub Maggi supa de pui
  • -bors Delik’at
  • -1 ou mic
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -1 cutie de smantana( 170grame)
  • -frunza de patrunjel verde
  • - 3-4 linguri ulei de maslineulei de masline
  • -3-4 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca de pui