autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de porc a la grec

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
Oase de porc, 2 linguri ulei, 1 bucatica de telina, 1 morcov, 1 ceapa, 1 cartof, 2 linguri orez, patrunjel si ardei gras rosu(eu am avut din congelator), 3 catei de usturoi, 2 galbenuse, smantana, 1 lamaie, leustean (congelator), sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

SE spumeaza oasele,se fierb
In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele
In oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 min
In blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, bobici de usturoi si un polonic de ciorbica se mixeaza.Amestecul se toarna in ciorbica,se potriveste de sare si se adauga leusteanul(din congelator)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu carne de vita

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura

Ciorba cu carne de porc si afumatura

Se taie pulpa de porc cubulete si se transeaza coastele afumate. Punem carnea intr.o oala ,o acoperim

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Luana

    Luana (Chef de cuisine):

    Super.Am servit-o cu ardei iute marinat si-a avut un succes extraordinat.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Imi place ,este o ciorba foarte gustoasa !

  • CIPRIAN-GAJO

    CIPRIAN-GAJO (Bucatar) , 19 februarie 2011

    mmmm abia astept sa o fac si eu :)

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Arata foarte bine.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      O bunatate !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Hmmmmmmmmm ce fain miroase ! Se simte pina la mine aroma leusteanului proaspat....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Arata foarte bine. Imi lasa gura apa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • Oase de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 bucatica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 2 linguri orez
  • patrunjel si ardei gras rosu(eu am avut din congelator)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 galbenuse
  • smantana
  • 1 lamaie
  • leustean (congelator)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place ,este o ciorba foarte gustoasa !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de vacuta