SE spumeaza oasele,se fierb
In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele
In oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 min
In blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, bobici de usturoi si un polonic de ciorbica se mixeaza.Amestecul se toarna in ciorbica,se potriveste de sare si se adauga leusteanul(din congelator)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii