Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.
Cat timp fierbe puiul,se toaca sarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.
Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust.Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.
Se bat ouale bine.Cand este fiarta ciorbita se opreste focul.Se adauga ouale si leusteanul verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii