Ciorbita de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorbita de pui

Ingrediente

  • spate de pui cu aripi
  • 2ardei rosi
  • 2cepe.1morcov
  • 2cartofi
  • 1dovlecel
  • sare
  • 4rosii
  • o mana de fidea
  • leustean
  • 500ml bors de casa.

Mod de preparare

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului de fierbere apoi se taie cubulete toate legumele si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui amestecand pentru a nu se lipi. Se sareaza ,condimenteaza dupa gust borsul se da in foc 5-6min si apoi se pune la ciorba,spre final se adauga fideaua se mai lasa cca10min si se stinge focul. Eu pun leusteanul tocat dupa ce opresc focul, pentru ca se pastreaza mai mult timp aroma. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor