Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului de fierbere apoi se taie cubulete toate legumele si se pun la fiert impreuna cu carnea de pui amestecand pentru a nu se lipi. Se sareaza ,condimenteaza dupa gust borsul se da in foc 5-6min si apoi se pune la ciorba,spre final se adauga fideaua se mai lasa cca10min si se stinge focul. Eu pun leusteanul tocat dupa ce opresc focul, pentru ca se pastreaza mai mult timp aroma. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii