autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2012

Ingrediente
ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !, , Cantitati pentru 7 litri de ciorba ., , 1,5 kg gulas de vitel, 2 pastarnaci, 300-400 gr. amestec mexican, 1 ceapa mare, 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :), 500 ml. pasata de rosii, 1,5 litri bors, 1 legatura de patrunjel, taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe parcurs pentru ca o sa scada; vitelul fierbe relativ greu .Cand carnea este aproape fiarta adaugam pastarnacul,cartoful, ceapa taiate cubulete . Lasam la fiert 5-10 min.si adaugam amestecul mexican,rosiile si borsul , lasam sa dea cateva clocote si gustam de sare .Se ineaca :) si taitelul peste care da un clocot; patrunjelul si inchidem.


Serviti cu smantana , pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CURCAN

CIORBA DE CURCAN

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea

16 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie preparat la rece

Bors de sfecla rosie preparat la rece

Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se

18 voturi    2 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !
  • Cantitati pentru 7 litri de ciorba .
  • 1,5 kg gulas de vitel
  • 2 pastarnaci
  • 300-400 gr. amestec mexican
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :)
  • 500 ml. pasata de rosii
  • 1,5 litri bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Minieclere cu crema de vanilie

Minieclere cu crema de vanilie

Mod de preparare aluat: Intr-o cratita, pe foc, adaugam apa si margarina si lasam pana se topeste,

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaina cu taietei de casa