Autor:
Adina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 aprilie 2012
Ingrediente
ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !, , Cantitati pentru 7 litri de ciorba ., , 1,5 kg gulas de vitel, 2 pastarnaci, 300-400 gr. amestec mexican, 1 ceapa mare, 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :), 500 ml. pasata de rosii, 1,5 litri bors, 1 legatura de patrunjel, taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe parcurs pentru ca o sa scada; vitelul fierbe relativ greu .Cand carnea este aproape fiarta adaugam pastarnacul,cartoful, ceapa taiate cubulete . Lasam la fiert 5-10 min.si adaugam amestecul mexican,rosiile si borsul , lasam sa dea cateva clocote si gustam de sare .Se ineaca :) si taitelul peste care da un clocot; patrunjelul si inchidem.
Serviti cu smantana , pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate