autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2012

Ingrediente
ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !, , Cantitati pentru 7 litri de ciorba ., , 1,5 kg gulas de vitel, 2 pastarnaci, 300-400 gr. amestec mexican, 1 ceapa mare, 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :), 500 ml. pasata de rosii, 1,5 litri bors, 1 legatura de patrunjel, taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe parcurs pentru ca o sa scada; vitelul fierbe relativ greu .Cand carnea este aproape fiarta adaugam pastarnacul,cartoful, ceapa taiate cubulete . Lasam la fiert 5-10 min.si adaugam amestecul mexican,rosiile si borsul , lasam sa dea cateva clocote si gustam de sare .Se ineaca :) si taitelul peste care da un clocot; patrunjelul si inchidem.


Serviti cu smantana , pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din piept de pui

Ciorba din piept de pui

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am

27 voturi    13 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • ste o ciorbita pe care o pregatesc dupa gustul meu !
  • Cantitati pentru 7 litri de ciorba .
  • 1,5 kg gulas de vitel
  • 2 pastarnaci
  • 300-400 gr. amestec mexican
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof pe care am uitat sa-l pozez :)
  • 500 ml. pasata de rosii
  • 1,5 litri bors
  • 1 legatura de patrunjel
  • taitel pregatit cu o seara inainte - din 2 oua ,sare si faina -
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Minieclere cu crema de vanilie

Minieclere cu crema de vanilie

Mod de preparare aluat: Intr-o cratita, pe foc, adaugam apa si margarina si lasam pana se topeste,

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu smantana