Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful se taie patratele mici. Conopida se desface in buchetele medii. Miezul rosiilor se scoate cu o lingura speciala.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline cu morcovii si cartoful 3-4 minute; se adauga apoi apa fierbinte ,restul legumelor, sarea, piperul, Deli’kat si frunza de patrunjel taiata marunt.
Se fierbe acoperita 25 de minute.
Se freaca smantana cu 2 lingurite de faina si se adauga la ciorbita la ultimele clocote.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii