autor:

Mihaela11

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de zarzavat cu smantana

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2010

Ingrediente
-1 conopida de marime medie, -3-4 dovlecei mici, -3-4 morcovi, -1 cartof mare, -1 cana mazare verde, -1 ceapa de marime medie, -2 rosii, -3 linguri ulei de masline, - 1 mana de frunza de patrunjel, -2 lingurite legume Deli’kat, - sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -2 lingurita faina, -1 cutie smantana Nestle (170gm)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful se taie patratele mici. Conopida se desface in buchetele medii. Miezul rosiilor se scoate cu o lingura speciala.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in uleiul de masline cu morcovii si cartoful 3-4 minute; se adauga apoi apa fierbinte ,restul legumelor, sarea, piperul, Deli’kat si frunza de patrunjel taiata marunt.

Se fierbe acoperita 25 de minute.

Se freaca smantana cu 2 lingurite de faina si se adauga la ciorbita la ultimele clocote.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de zarzavat cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,reteta casei

Ciorba radauteana,reteta casei

Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele

6 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu lapte prins

Ciorba de varza dulce cu lapte prins

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul

6 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Tare buna trebuie sa-ti fi iesit.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Foarte sanatoasa!trebuie sa fie tare buna merita incercat,Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • -1 conopida de marime medie
  • -3-4 dovlecei mici
  • -3-4 morcovi
  • -1 cartof mare
  • -1 cana mazare verde
  • -1 ceapa de marime medie
  • -2 rosii
  • -3 linguri ulei de masline
  • - 1 mana de frunza de patrunjel
  • -2 lingurite legume Deli’kat
  • - sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -2 lingurita faina
  • -1 cutie smantana Nestle (170gm)

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Tare buna trebuie sa-ti fi iesit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE