Punem uleiul de masline in cratita, curatim ciapa o taiem in cuburi mici si o punem in cratita cu ulei,apoi puneti la prajit timp de 10min. dar aveti grija sa nu sa se arda.
Intre timp taiem rosia in cuburi mici, cind capa e gata adauga si rosia cu pasta de rosie, lasam sa se coaca cam timp de 10-15min.Daca simtim ca sa scazut apa lasata de rosie punem putina apa.Punem o jumatate de lingurita de sare nu punem mai mult pe urma dupa gust putem sa mai adaugam.
Punem si paprika,turmenicul si 6 pahare cu apa lasam sa dea in clocot.
Curatim si morcovul si il adaugam in oala cu care urmeaza si pieptul de gaina taiat in cuburi mici si mazarea, piperam si lasam sa se coaca bine....
Tocam leusteanul si il adaugam in oala lasam sa se coaca 5 min. apoi punem sivermicelli lasam sa se coaca cam 20min. daca vedeti ca se ingroasa puteti sa adaugati apa asat nu este o problema doar ca apa sa fie fierbinte!!!!
cind aproape este gata tocam patrunjelul si il punem in ciorbita cu socul de lamiie si lasam pentru 5 min.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii