autor:

ALINA BANICA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita din rasol de vitel

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2006

Ingrediente
- 6 bucati de rasol feliat de vitel cu os, - 1 morcov, - 1 pastarnac, - 1 telina mica, - 1 ceapa, - 4-5 cartofi, - 3 linguri pasta de rosii, - 1 litru bors, - sare, piper, cimbru, - leustean verde, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

21 voturi

Mod de preparare

1. se spala carnea, se aseaza in vasul de fiert, se pune apa cat sa acopere rasolurile si putina sare;
2. se lasa sa dea cateva clocote pentru a iesi spuma, se varsa apa, se spala bucatile de carne;
3. se aseaza iar la fiert, cu alta apa, si se lasa sa fiarba o ora;
4. se curata zarzavatul, se toaca si se adauga in oala;
5. se mai lasa sa fiarba 20 min, se adauga pasta de rosii, iar dupa 10 minute borsul;
6. se da in clocot, se toaca verdeata si se opreste;
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita din rasol de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute)

72 voturi    16 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare. Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm

0 voturi    0 comentarii
59 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

21 voturi

Ingrediente

  • - 6 bucati de rasol feliat de vitel cu os
  • - 1 morcov
  • - 1 pastarnac
  • - 1 telina mica
  • - 1 ceapa
  • - 4-5 cartofi
  • - 3 linguri pasta de rosii
  • - 1 litru bors
  • - sare
  • piper
  • cimbru
  • - leustean verde
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata de ciuperci cu verdeturi

Salata de ciuperci cu verdeturi

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit. 2. Se toaca prazul, ceapa si

3 voturi    2 comentarii
1h
Salate de legume
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare uscata