1. se spala carnea, se aseaza in vasul de fiert, se pune apa cat sa acopere rasolurile si putina sare;
2. se lasa sa dea cateva clocote pentru a iesi spuma, se varsa apa, se spala bucatile de carne;
3. se aseaza iar la fiert, cu alta apa, si se lasa sa fiarba o ora;
4. se curata zarzavatul, se toaca si se adauga in oala;
5. se mai lasa sa fiarba 20 min, se adauga pasta de rosii, iar dupa 10 minute borsul;
6. se da in clocot, se toaca verdeata si se opreste;
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii