1. se spala carnea, se aseaza in vasul de fiert, se pune apa cat sa acopere rasolurile si putina sare;
2. se lasa sa dea cateva clocote pentru a iesi spuma, se varsa apa, se spala bucatile de carne;
3. se aseaza iar la fiert, cu alta apa, si se lasa sa fiarba o ora;
4. se curata zarzavatul, se toaca si se adauga in oala;
5. se mai lasa sa fiarba 20 min, se adauga pasta de rosii, iar dupa 10 minute borsul;
6. se da in clocot, se toaca verdeata si se opreste;
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii