autor:

Cely Snijec

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita usoara

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
4 pulpe,, un morcov,, o telina,, o ceapa,, un gogosar,, 2 cepe verzi,, 50 g taitei,, 2 rosii,, patrunjel, , marar,, sare, , piper, , cimbru,, smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

58 voturi

Mod de preparare

Dai un clocot pulpelor, versi apa, le speli si le dai la fiert in apa cu sare. Spumuiesti, adaugi ceapa, morcovul si telina. Cand pulpele sunt aproape fierte, le scoti din supa pe care o strecori. Adaugi gogosarul si ceapa verde tocate marunt, lasi sa fiarba, adaugi morcovul si telina fierte, date pe razatoare,adaugi si taiteii si spre sfarsit rosiile date pe razatoare, strecurate de seminte. Condimentezi, presari marar si patrunjel verde. Servesti cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita usoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc

Ciorba de porc

Carnea si oasele (costita) se spala ,se portioneaza si se pun la fiert in apa rece cu putina sare.

19 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba

20 voturi    11 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    O ciorbita ce trebuie facuta pentru ca e minunata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Ce bine arata !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Delicioasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

      O bunatate de ciorbita !!! Costy...pai le papam , cum sa nu !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Mmmmm,o bunatate.

    • Fara foto

      georgiana , 01 decembrie 2009

      venim sa te ajutam cand mai experimentezi retete noi ?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Costy, petru pulpe am dat reteta reteta Pulpe cu sos de ciuperci.Dupa ce le fierb, le fac un sos de smantana, sos de ciuperci sau de rosii.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Foarte buna!

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      foarte buna supa.apropo,pulpele le-am dat deoparte,dar ce facem le mai mancam sau nu?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Arata foarte bine.....delicioasa.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Foarte bunaaaa....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

58 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O ciorbita ce trebuie facuta pentru ca e minunata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE GAINA