Aluatul de feotaj se intinde pe masa, apoi se taie pe latime in fasii de circa 10 cm, care se condimenteaza cu piper si delikat.
Sunca presata se taie in felii foarte subtiri,apoi se aseaza deasupra foilor de aluat,iar pe deasupra se rade cascaval.
Peste cascaval se pun crengute de marar,un rand de carnaciori pe mijloc,apoi aluatul de ruleaza prinzand umplutura la mijloc.
Ruloul se taie in bucati de circa 3-4 cm,acestea se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei,se pudreaza cu boia si se coc circa 20 min la 180 grade.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii