autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Cirnaciori cu sunca in foetaj

Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
200 gr aluat de foetaj, 200 gr cirnati afumati, 100 gr cascaval, 100 gr sunca presata, 10 ml ulei, 1 legatura de marar, 10 gr delikat, 2 gr piper, 2 gr boia

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul de feotaj se intinde pe masa, apoi se taie pe latime in fasii de circa 10 cm, care se condimenteaza cu piper si delikat.
Sunca presata se taie in felii foarte subtiri,apoi se aseaza deasupra foilor de aluat,iar pe deasupra se rade cascaval.
Peste cascaval se pun crengute de marar,un rand de carnaciori pe mijloc,apoi aluatul de ruleaza prinzand umplutura la mijloc.
Ruloul se taie in bucati de circa 3-4 cm,acestea se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei,se pudreaza cu boia si se coc circa 20 min la 180 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirnaciori cu sunca in foetaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu ficatei de pasare

Clatite cu ficatei de pasare

Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare,

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr aluat de foetaj
  • 200 gr cirnati afumati
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca presata
  • 10 ml ulei
  • 1 legatura de marar
  • 10 gr delikat
  • 2 gr piper
  • 2 gr boia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
MIC DEJUN CONSISTENT