autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciulama cu ciuperci si mamaliga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
pulpe de pui, unt, ceapa, telina, morcovi, lapte, oua, pesmet, ulei, piper, mazare sote, morcovi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In vasul in care se fierb pulpele de pui se adauga zarzavatul si sare. Cand pulpele si zarzavatul sunt fierte, se scot separat, iar zeama se strecoara. Se pune untul, se lasa la topit si se adauga faina.
Se caleste faina 10 min, apoi se adauga zeama de la pulpele de pui si se amesteca bine pana se obtine sosul. Se asaza pulpele pe un platou, impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama cu ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
FASOLE CU CIUPERCI

FASOLE CU CIUPERCI

Punem fasolele peste noapte la umflat intr-o cratita cu apa. La un volum de fasole 3 volume de apa

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Mazare nu am folosit pina acum...cu pesmetul ce faci ???

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Mazare nu am folosit pina acum...cu pesmetul ce faci ???

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea