autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciulama de ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
2 cutii ciuperci taiate, o ceapa, 2-3 fire ceapa verde, usturoi, pasta ardei, ulei, sare, piper, patrunjel verde, 200 ml smantana, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei. Se adauga o lingura buna de pasta de ardei apoi ciupercile taiate. Se completeaza cu apa pina trece peste ciuperci.
Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba.
Cind sunt toate fierte faina se amesteca cu 2 linguri faina si putina apa pina ce dispar toate cocoloasele. Se adauga si restul smantanii si se rastoarna peste ciuperci, invartindu-se mereu. Se adauga patrunjelul verde tocat si se lasa sa dea citeva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci la Doubletta

Ciulama de ciuperci la Doubletta

Se spala ciupercile si se taie felii. Se pun ciupercile astfel pregatite impreuna cu ceapa data pe

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi

20 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    ce buna este!

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 05 iunie 2009

    Extraordinara reteta!!! Ciupercile sub forma de ciulama sunt foarte gustoase.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Arata apetisanta ciulamaua. Eu am adaugat si mere si este foarte gustoasa. Citeste reteta mea. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Cu mamaliga e o nebunie.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se poate servi vu mamaliguta, linga...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      Arata bine ciulamaua de ciuperci din cutie sau borcan spre deosebire de cea facuta din ciuperci proaspete.Mie imi plac f. mult ciupercile dar din cauza aspectului nu prea are succes ciulamaua ,in familia mea.Le pregatesc la cuptor sau fripte.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Fasole batuta cu ceapa si usturoi