Ingrediente
De exemplu: 3 aripioare, o ceapa mica, 1/2 morcov, 1/2 pastarnac, 3-4 linguri ulei, 4-5 linguri de faina, iaurt, sare,piper alb si putin cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
51 voturi
Mod de preparare
Dupa ce s-au fiert ,separat intr-o alta cratita adaugati uleiul si faina amestecandu-le bine. Puneti cratita la foc mic si incepeti sa turnati incet si cate putin din supa amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase si atat cat sa se obtina un sos de consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si putin cimbru si se adauga putin iaurt cat considerati ca este de moale sosul,dupa care adagati aripioarele si mai fierbeti 5-6 minute,cu grija sa nu se farame carnea.
Daca doriti puteti adauga si cateva rondele de morcov pentru a da culoare preparatului final.
Eu folosesc iaurtul deoarece este mult mai dietetic si are un gust mult mai bun si mai deosebit decat untul,laptele si smantana.
Incercati si nu veti regreta alegerea facuta!!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010
O sa-ti placa cu siguranta Sidy...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010
Multumesc mult ...Ma bucur ca ti-a placut Doina....
Sidy (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2010
Foarte buna trebuie sa fie asa facuta ! Am sa incerc si eu....
Sidy (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010
Foarte buna trebuie sa fie asa facuta ! Am sa incerc si eu....
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2010
Va multumesc pentru aprecieri si pentru incredere...
Alice85 (Chef de cuisine) , 01 martie 2010
Ami place la nebunie ciulamaua ........este delicioasa .....mmmm!!!!